Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITEIT

  Via de nieuwe Fiat-app is een groot aantal handige connectiviteitsdiensten beschikbaar die het gebruik van je nieuwe 500 Passion Hatchback nog leuker en makkelijker maken. Ontdek alle mogelijkheden!

  MY ECHARGE

  My eCharge biedt je allerlei handige functies om het opladen van je nieuwe 500 Passion Hatchback je telefoon te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een laadstation of vrije laadpaal in de buurt zoeken, laadsessies plannen en afrekenen of je laadhistorie bijhouden. Als je thuis een Wallbox hebt, kun je ook het opladen via deze functie eenvoudig op afstand beheren.

  MY ASSISTANT

  My Assistant biedt je de mogelijkheid om bij pech contact op te nemen met de Fiat-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app op je telefoon. Met de SOS-knop bij de binnenspiegel kun je snel en eenvoudig een noodoproep versturen.

  * Het versturen van een noodoproep is niet mogelijk via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app.

  MY REMOTE

  Met My Remote kun je op kaart kijken waar je nieuwe 500 Passion Hatchback zich bevindt, bijvoorbeeld als je hem hebt uitgeleend of niet meer weet waar hij precies geparkeerd staat. Daarnaast kun je op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen, het laadniveau van de aandrijfaccu's checken of de airco inschakelen om het interieur voor vertrek te koelen terwijl je auto nog aan de thuislader of laadpaal staat.
  Via de spraakassistent 'At-Home Digital Assistant' kun je deze functies ook met spraakopdrachten bedienen.

  MY CAR

  My Car maakt het mogelijk op je telefoon de brandstofvoorraad, de bandenspanning, het oliepeil en de kilometerstand te controleren. Ook kun je hier eenvoudig nagaan wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

  MY NAVIGATION

  Met My Navigation kun je eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf je smartphone in het navigatiesysteem van de auto importeren. Op de kaart kun je actuele verkeersinformatie, weerberichten, flitsermeldingen en laadpunten laten weergeven. Via je telefoon worden de kaarten die in het systeem zijn opgeslagen automatisch geüpdatet, zodat je altijd over de meest recente versies beschikt.

  MY WI-FI

  Het Uconnect™-systeem van de nieuwe elektrische 500 ondersteunt ook de Alexa-spraakassistent voor bijvoorbeeld het afspelen van muziek, beluisteren van nieuws- en weerberichten, zoeken van locaties, opvragen van routeaanwijzingen of het bedienen van smarthome-systemen thuis. Om gebruik te kunnen maken van Alexa, moet je wel de Wi-Fi hotspot van Ubigi activeren, de mobiele hotspot waaraan je tot acht verschillende apparaten kunt koppelen.

  * Deze service is momenteel alleen nog beschikbaar in het Italiaans. Andere talen (Engels, Frans, Duits en Spaans) komen beschikbaar vanaf begin 2021.

  Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

  MY ALERT

  Met My Alert kun je altijd een oogje op je nieuwe 500 Passion Hatchback houden. Wanneer het systeem een poging tot diefstal vermoedt, ontvang je een pushbericht in de Fiat-app. Je kunt dan rechtstreeks de hulp inroepen van de alarmcentrale, die de tracking-functie kan inschakelen om opsporing door de politie te vergemakkelijken.*

  * My Alert is wordt als optionele dienst voor de nieuwe 500 Passion Hatchback aangeboden.

  UCONNECT DIENSTEN

  UCONNECT™ DIENSTEN

  Je nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies van je wagen.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data