DE NIEUWE 500

  PASSION

  ANDER MODEL
  Maak je keuze uit de beschikbare lakkleuren, die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op de natuur:

  Maak je keuze uit de beschikbare lakkleuren, die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op de natuur:

  ELEKTRISCHE AANDRIJVING

  TECHNOLOGIE

  De nieuwe 500 Passion berlina beschikt over veiligheidstechnologie van de nieuwste generatie, zodat je zorgeloos van het rijden kunt genieten.

  INFOTAINMENT

  Het 7-inch touchscreen van het infotainmentsysteem onderscheidt zich door een haarscherp en kristalhelder beeld. Het volledig naar eigen voorkeur instelbare scherm heeft dezelfde look en feel als je smartphone. Die maakt via bluetooth binnen 5 seconden na het openen van het portier verbinding met het systeem, waarna je favoriete apps op het scherm verschijnen.
  Voor het opladen van je telefoon is een draadloze oplader in het dashboard aanwezig.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY WIRELESS

  Apple CarPlay* is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in je nieuwe 500 PASSION te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via Siri of het touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  ANDROID AUTO™ WIRELESS

  Android Auto™* is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het 7-inch touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

  *Google, Google Play en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto™ op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto™ is geïnstalleerd.

  Om Android Auto™ Wireless te kunnen gebruiken, heb je een van de volgende telefoons nodig:
  ● Een smartphone met Android 11.0 en ondersteuning van 5 GHz Wi-Fi (in de EU moeten smartphones aan aanvullende wettelijke eisen voldoen om gebruik te kunnen maken van het 5 GHz Wi-Fi-netwerk in de auto)
  ● Een Google- of Samsung-smartphone met Android 10.0
  ● Een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8-telefoon met Android 9.0 als besturingssysteem


  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  CONNECTIVITEIT

  Via de nieuwe Fiat-app is een groot aantal handige connectiviteitsdiensten beschikbaar die het gebruik van je nieuwe 500 Passion berlina nog leuker en makkelijker maken. Ontdek alle mogelijkheden!

  MY ECHARGE

  My eCharge biedt je allerlei handige functies om het opladen van je nieuwe 500 Passion berlina je telefoon te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een laadstation of vrije laadpaal in de buurt zoeken, laadsessies plannen en afrekenen of je laadhistorie bijhouden. Als je thuis een Wallbox hebt, kun je ook het opladen via deze functie eenvoudig op afstand beheren.

  MY ASSISTANT

  My Assistant biedt je de mogelijkheid om bij pech contact op te nemen met de Fiat-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app op je telefoon. Met de SOS-knop bij de binnenspiegel kun je snel en eenvoudig een noodoproep versturen.

  * Het versturen van een noodoproep is niet mogelijk via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app.

  MY REMOTE

  Met My Remote kun je op kaart kijken waar je nieuwe 500 Passion berlina zich bevindt, bijvoorbeeld als je hem hebt uitgeleend of niet meer weet waar hij precies geparkeerd staat. Daarnaast kun je op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen, het laadniveau van de aandrijfaccu's checken of de airco inschakelen om het interieur voor vertrek te koelen terwijl je auto nog aan de thuislader of laadpaal staat.
  Via de spraakassistent 'At-Home Digital Assistant' kun je deze functies ook met spraakopdrachten bedienen.

  MY CAR

  My Car maakt het mogelijk op je telefoon de brandstofvoorraad, de bandenspanning, het oliepeil en de kilometerstand te controleren. Ook kun je hier eenvoudig nagaan wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

  MY NAVIGATION

  Met My Navigation kun je eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf je smartphone in het navigatiesysteem van de auto importeren. Op de kaart kun je actuele verkeersinformatie, weerberichten, flitsermeldingen en laadpunten laten weergeven. Via je telefoon worden de kaarten die in het systeem zijn opgeslagen automatisch geüpdatet, zodat je altijd over de meest recente versies beschikt.

  MY WI-FI

  My Wi-Fi biedt je een mobiele hotspot waaraan je tot acht verschillende apparaten kunt koppelen. Zo kunnen jij en je reisgenoten onderweg net zo makkelijk internetten, chatten en muziek streamen als thuis. En dankzij de Amazon Alexa-spraakassistent* kun je alles veilig handsfree doen. Activeer snel je account en profiteer van de gratis proefperiode!

  Deze dienst is vooralsnog alleen beschikbaar in het Engels. Andere talen (Duits, Frans, Italiaans en Spaans) zijn beschikbaar vanaf begin 2021.

  MY ALERT

  Met My Alert kun je altijd een oogje op je nieuwe 500 Passion berlina houden. Wanneer het systeem een poging tot diefstal vermoedt, ontvang je een pushbericht in de Fiat-app. Je kunt dan rechtstreeks de hulp inroepen van de alarmcentrale, die de tracking-functie kan inschakelen om opsporing door de politie te vergemakkelijken.*

  * My Alert is wordt als optionele dienst voor de nieuwe 500 Passion berlina aangeboden.

  UCONNECT™ DIENSTEN

  Je nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies van je wagen.

  OPTIEPAKKETTEN

  PARK ASSIST

  Dit parkeerhulpsysteem maakt inparkeren makkelijker dan ooit: elf sensoren detecteren elk obstakel voor, naast en achter de auto en waarschuwen je tijdig wanneer je die te dicht nadert.

  BLIND SPOT MONITORING

  Dodehoekbewaking (Blind Spot Monitoring) bewaakt constant de dode hoeken aan de zijkant en achter de auto en waarschuwt je wanneer hierin een andere weggebruiker wordt waargenomen.

  ACHTERUITRIJCAMERA

  De achteruitrijcamera geeft een haarscherp beeld van de zone achter de auto op het infotainmentscherm in het dashboard. Meebewegende hulplijnen helpen je bij het achteruitrijden of inparkeren.

  AUDIOSYSTEEM MET 6 SPEAKERS

  Zo stil als de nieuwe 500 MID vanbuiten is, zo sterk laat hij zich horen vanbinnen: het ingebouwde audiosysteem met 6 speakers onderscheidt zich door een buitengewoon krachtig geluid.

  FIAT CO-DRIVER AUTONOMOUS DRIVING (LEVEL 2 AUTONOOM RIJDEN)

  In de nieuwe 500 MID beschik je over een co-piloot op wie je altijd kunt vertrouwen. Zo leest hij met behulp van een camera achter de voorruit de snelheidslimieten op de borden langs en boven de weg en waarschuwt hij je als je te hard rijdt. Wanneer je de cruise control hebt ingeschakeld, houdt hij altijd een veilige afstand tot voorliggers aan. Zo nodig worden zelfstandig de remmen bediend om de auto tot stilstand te brengen, wat het rijden in fileverkeer een stuk relaxter maakt.
  En mocht je op een saaie snelweg even je concentratie verliezen en onbedoeld je rijbaan verlaten, waarschuwt hij je om in het rechte spoor te blijven.

  PARK ASSIST

  Dit parkeerhulpsysteem maakt inparkeren makkelijker dan ooit: elf sensoren detecteren elk obstakel voor, naast en achter de auto en waarschuwen je tijdig wanneer je die te dicht nadert.

  BLIND SPOT MONITORING

  Dodehoekbewaking (Blind Spot Monitoring) bewaakt constant de dode hoeken aan de zijkant en achter de auto en waarschuwt je wanneer hierin een andere weggebruiker wordt waargenomen.

  ACHTERUITRIJCAMERA

  De achteruitrijcamera geeft een haarscherp beeld van de zone achter de auto op het infotainmentscherm in het dashboard. Meebewegende hulplijnen helpen je bij het achteruitrijden of inparkeren.

  INFOTAINMENTSYSTEEM MET 10,25-INCH TOUCHSCREEN, NAVIGATIE EN 6 SPEAKERS

  Het brede 10,25-inch touchscreen biedt je toegang tot alle infotainmentfuncties. Bijvoorbeeld het audiosysteem met 6 speakers waarmee je het interieur van je nieuwe 500 MID omtovert tot een concertzaal.

  ELEKTRISCH VERSTEL-, INKLAP- EN VERWARMBARE BUITENSPIEGELS

  Elektrische verwarmingselementen in het glas houden de buitenspiegels vrij van condens, regendruppels en sneeuw.

  SOFTTOUCH STUURWIEL

  Het softtouch stuurwiel voelt bijzonder prettig aan en tilt je rijervaring naar een nog hoger niveau.

  STOELVERWARMING

  De stoelverwarming op de voorstoelen garandeert je optimaal comfort op koude winterdagen.

  ELEKTRISCHE VOORRUITVERWARMING

  De elektrische voorruitverwarming houdt de voorruit vrij van condens, sneeuw en ijs, zodat je altijd van een goed zicht verzekerd bent.

  ZESVOUDIG VERSTELBARE VOORSTOELEN

  Dankzij de zes verschillende verstelmogelijkheden vindt iedereen, ongeacht zijn postuur, een comfortabele zitpositie voorin.

  ARMSTEUN TUSSEN DE VOORSTOELEN

  De comfortabele armsteun tussen de voorstoelen is voorzien van een handig opbergvak.

  OPBERGVAK ONDER MIDDENCONSOLE

  Aan de onderzijde van de nieuwe middenconsole bevindt zich een groot uitklapbaar opbergvak met een inhoud van maar liefst 4,2 liter.

  AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

  Makkelijker kan het niet: met de automatische airconditioning hoef je alleen de gewenste binnentemperatuur interieur in stellen, waarna het systeem die gedurende de hele rit constant houdt.

  OP AFSTAND BEDIENBARE BEDIENBARE PORTIERRUITEN

  Via de Fiat-app kun je de portierruiten ook op afstand bedienen.

  KEYLESS ENTRY-SYSTEEM

  De portiergrepen zijn voorzien van een kleine knop aan de binnenzijde: even aanraken is voldoende om de portieren te ontgrendelen en comfortabel in te stappen.

  DONKERGETINT GLAS ACHTER

  Het donkergetinte glas voor de achterruit en achterste zijruiten blokkeert de uv-straling voor 99%. Daardoor blijft het interieur koeler en bespaar je stroom voor de airco.

  LUXE VLOERMATTEN MET 500-LOGO

  Met deze exclusieve vloermatten houd je de vloerbedekking van je nieuwe 500 MID netjes en geef je het interieur een extra vleugje stijl.

  METALEN DORPELLIJSTEN

  Toon je gevoel voor detail met deze stijlvolle dorpellijsten.

  LED-KOPLAMPEN

  De nieuwe full-led 'infinity'-koplampen combineren een beter zicht in het donker met de herkenbare 500-look.

  GROOTLICHTASSISTENTIE

  Dit handige rijassistentiesysteem schakelt bij ingeschakeld grootlicht automatisch over op dimlicht zodra er een tegenligger nadert. Na het passeren van de tegenligger wordt het grootlicht weer ingeschakeld.

  ZELFDIMMENDE BINNENSPIEGEL

  De zelfdimmende binnenspiegel voorkomt verblinding door de koplampen van achteropkomend verkeer.

  OPTIEPAKKETTEN

  TECHNOLOGIE
  EYE PARK PACK
  FIAT CO-DRIVER PACK
  COMFORT
  WINTER PACK (INCL. RADIO PACK)
  COMFORT SEATS PACK
  CONVENIENCE PACK HB
  STYLING
  STYLE PACK HB
  MAGIC EYE PACK

  UITVOERINGEN

  MEER WETEN?