Skip to content Skip to navigation
Voor meer informatie over het Fiat inruil voordeel ga naar www.simply-more.nl

INFOTAINMENT

Muziek afspelen, navigeren, bellen en nog veel meer: je doet het allemaal intuïtief en veilig via het 7-inch touchscreen van het Uconnect™-systeem. Dat werkt en voelt net zo aan als je smartphone, die je via Apple CarPlay of Android Auto™ volledig met het systeem kunt integreren.

INFOTAINMENT

APPLE CARPLAY

Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inca

Klik hier voor de compatibele toestellen.

ANDROID AUTO™

De Fiat 500 en 500C zijn uitgerust met Android Auto™ integratie. Connecteer je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s. Je kan naar Apple Music luisteren met Android Auto™ en zo 50 miljoen songs reclamevrij streamen als een afspeellijst zonder einde.

Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

Klik hier voor de compatibele toestellen

FIAT 500 PRESTATIES: EEN NIEUWE ENERGIE IN DE STAD EN OVERAL DAARBUITEN

Ontdek de Hybridetechnologie voor het hele Fiat 500-gamma, die de meest iconische stadsauto ooit efficiënter maakt en je rijervaring nog verbetert.

HYBRIDE EN NAADLOOS

Dankzij de introductie van de hybridetechnologie werden de Fiat 500 en 500C niet enkel efficiënter met een lagere CO₂-uitstoot, maar bieden ze ook een meer verfijnd en ontspannen rijgevoel. Het hybridesysteem draagt bij tot de acceleratie en een verbeterde reactiesnelheid. Daarnaast zorgt het ook voor een zachtere en snellere motorherstart in de Start&Stop-fase. Het hybridesysteem is zelfladend en vereist geen plug-insysteem. Het recupereert energie tijdens het uitrollen en het remmen, zodat je zorgeloos kan rijden in en buiten de stad, met ecologische en economische voordelen.

WEES IN CONTROLE

Met de introductie van de hybridetechnologie werd ook het TFT-scherm van de Fiat 500 en 500C vernieuwd en toont het nu belangrijke data in verband met de batterij, zoals het laadniveau, de energiestroom (gebruik en recuperatie) en een aanbeveling voor de beste versnelling voor een optimale efficiëntie.

(500)RED

500 DOLCEVITA
SPECIALE SERIE