500: All eyes on me!

500: All eyes on me!

Ontdek al zijn details

Een icoon van wereldformaat. Altijd uit te rusten in een kleur die perfect past bij jou.

Fiat 500 Collezione: unique style details.

De nieuwe Fiat 500 Collezione: trendsetter in stijl

De Fiat 500 Collezione introduceert een nieuw concept van elegantie: als trendsetter in stijl trekt hij de aandacht met originele details en modieuze kleurencombinaties. En in de cabrio-uitvoering biedt hij daarnaast ook nog eens het zonnige Italiaanse zomergevoel.
Ontdek meer

Infotainment

Apple CarPlayFiat 500

Uconnect™ Link: Apple CarPlay

De 500 met Apple CarPlay.

Navigeren, bellen, berichten versturen en ontvangen, muziek luisteren. Maar wel gewoon met je ogen op de weg. Het kan met Apple Carplay. De slimste en veiligste manier om je i-Phone onderweg te gebruiken. Met alle functies en apps op het scherm van je 500.
Houd je ogen en je aandacht bij het verkeer. En bedien je i-Phone met een simpele handbeweging (stuurbediening) of stemcommando (Siri).

Klik hier voor meer info
Fiat 500 multimedia radio technology

Uconnect™ Radio LIVE

Het wordt nog leuker onderweg, met Uconnect Radio LIVE. Omdat je samen met je facebookvrienden reist. Omdat je het laatste nieuws van Reuters krijgt. Omdat je altijd je auto terug kunt vinden met my:Car. Omdat je je brandstofverbruik kunt bekijken met eco:Drive. En omdat je met Deezer naar 43 miljoen tracks kunt luisteren en met TuneIn naar 100.000 zenders. Nog leuker? Het kan allemaal met je handen aan het stuur!
Fiat 500 BeatsAudio™

BeatsAudio / Hier heb je wel oren naar

Als het om geluidskwaliteit gaat, ben je niet gauw tevreden? Mooi! Speciaal voor de muziekliefhebber hebben we namelijk het Beats Audio Hi-Fi Systeem. Met DSP amplifier, 6 speakers en een subwoofer. Goed voor een vermogen van maar liefst 440Watt.
Dr. Dre en Jimmy Lovine zijn de grote inspirators van de Beats Audio techniek.
Dankzij de combinatie van kennis en kunst, klinken de beste artiesten ter wereld nooit meer hetzelfde. Ze klinken professioneel, perfect, uniek. Ze klinken als Beats.
Fiat 500 TomTom navigatie

Geen richtingsgevoel? Geen probleem.

Met de 500 hoef je nooit meer te verdwalen: het Uconnect Navigatie LIVE-systeem biedt naast alle functies van het Uconnect Radio-systeem met 7-inch kleurenscherm een geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem, inclusief TomTom LIVE-services voor actuele informatie over het weer, files, snelheidscontroles en lokale bestemmingen. Makkelijk toch?
Fiat 500 ecodrive

Volg je hart, rij met je hoofd.

De 500 maakt het je makkelijk. Met eco:Drive™. De app die je onderweg helpt je CO2 uitstoot te verminderen. Met tips gebaseerd op je rijgedrag.
Dankzij de Uconnect™ LIVE app wordt alle informatie opgeslagen en kun je alle data teruglezen. Niet alleen op het scherm in je 500, maar ook op je smartphone en PC.

Packs

City Pack

Pack City

Je beweegt je veilig en gemakkelijk door de stad. Veel verkeer? Regen? Slecht zicht? Jouw 500 helpt je en heeft alles in huis voor het optimale rij-genot. De stad ligt aan je voeten.

 • Parkeersensoren achter
 • Regensensoren
 • Lichtsensoren
Style Pack

Pack Style

Style en uitstraling? Dat vraagt om oog voor detail. Of om het speciale Style Pakket. Daarmee krijgt jouw 500 nog meer klasse en val je extra op. Ze kijken je na!

 • Geblindeerde ramen achter
 • 500 logo on the side mouldings
 • Chrome finish op de moterkap
Uconnect™ Pack

Uconnect™ Link Pack

Schakel de modernste snufjes in voor de ultieme beleving van je Fiat 500.
Met een simpel handgebaar ben je verbonden met de wereld om je heen. Je bent goed op weg!

 • Uconnect™ 7’’ HD LIVE
 • Apple Carplay
 • 2 additionele speakers
Pack NAV & DAB Uconnect™

DAB Uconnect™ Link Pack

Ontvangstproblemen of storingen? Die horen tot het verleden met de DAB radio.
Digital Audio Broadcasting is de nieuwe standaard. Kies je favoriete nummer, laat je overweldigen door het geluid uit de extra speakers en laat iedereen meegenieten. Want je bent altijd verbonden dankzij Apple CarPlay en Android Auto™.

 • Uconnect™ 7’’ HD LIVE met DAB functie
 • Apple Carplay
 • 2 additionele speakers
Kit Lounge pack

NAV & DAB Uconnect™ Link Pack

Je kunt jezelf verliezen in je muziek, maar je raakt nooit meer de weg kwijt. Met het NAV systeem ga je altijd recht op je doel af. Aan de hand van de heldere route en aanwijzingen op je scherm. Zonder daarbij de muziek die je luistert uit het oor te verliezen.

 • Uconnect™ 7’’ HD LIVE met DAB
 • Apple Carplay
 • 2 additionele speakers

Lounge Pack

Kies wat bij je past. Met het Lounge Pakket. Het biedt je de keuze uit vier verschillende interieurs en geeft je de mogelijkheid om chromen details aan jouw 500 toe te voegen. In alle opzichten: schitterend!

 • Chrome bumper voor
 • 4 type stoelen

ACTIES

Fiat 500C Mirror

De nieuwe Fiat 500 Mirror

Als dé Fiat 500 voor de smartphone-generatie, biedt de 500 Mirror standaard Mopar® Connect en ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™. In de exclusieve blauwe lakkleur Azzurro Italia is hij bovendien stijlvoller dan ooit.

ONTDEK MEER