500: All eyes on me!

500: All eyes on me!

Ervaar de Fiat 500 zelf. Boek direct een proefrit.

Fiat 500 - een icoon van wereldformaat. Altijd uit te rusten in een kleur die perfect past bij jou.

De nieuwe 500 120TH


Rij weg in de Fiat 500 120TH en beleef de stad in een ander ritme. Deze speciale 500 combineert het legendarische 500-karakter met de nieuwe zwart-witte Tuxedo-outfit en een volledige Apple®-experience: 6 maanden lang gratis Apple Music®, zonder reclame.

ONTDEK MEER
Fiat 500 Collezione: unique style details.

Nieuwe 500 Dolcevita

Er is maar één manier om de leukste en meest exclusieve zomer van uw leven te beleven, de Nieuwe 500 Dolcevita. Open de wit-blauw gestreepte kap van de cabriolet en ontspan terwijl je geniet van het exclusieve interieur. U waant zich onmiddellijk op een ligbed aan de Italiaanse Riviera.

Ontdek meer

Infotainment

Apple CarPlayFiat 500

Uconnect™ Link: Apple CarPlay

De 500 met Apple CarPlay.

Navigeren, bellen, berichten versturen en ontvangen, muziek luisteren. Maar wel gewoon met je ogen op de weg. Het kan met Apple Carplay. De slimste en veiligste manier om je i-Phone onderweg te gebruiken. Met alle functies en apps op het scherm van je 500.
Houd je ogen en je aandacht bij het verkeer. En bedien je i-Phone met een simpele handbeweging (stuurbediening) of stemcommando (Siri).

Klik hier voor meer info
Fiat 500 multimedia radio technology

Uconnect™ Radio LIVE

Het wordt nog leuker onderweg, met Uconnect Radio LIVE. Omdat je samen met je facebookvrienden reist. Omdat je het laatste nieuws van Reuters krijgt. Omdat je altijd je auto terug kunt vinden met my:Car. Omdat je je brandstofverbruik kunt bekijken met eco:Drive. En omdat je met Deezer naar 43 miljoen tracks kunt luisteren en met TuneIn naar 100.000 zenders. Nog leuker? Het kan allemaal met je handen aan het stuur!
Fiat 500 TomTom navigatie

Geen richtingsgevoel? Geen probleem.

Met de 500 hoef je nooit meer te verdwalen: het Uconnect Navigatie LIVE-systeem biedt naast alle functies van het Uconnect Radio-systeem met 7-inch kleurenscherm een geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem, inclusief TomTom LIVE-services voor actuele informatie over het weer, files, snelheidscontroles en lokale bestemmingen. Makkelijk toch?
Fiat 500 ecodrive

Volg je hart, rij met je hoofd.

De 500 maakt het je makkelijk. Met eco:Drive™. De app die je onderweg helpt je CO2 uitstoot te verminderen. Met tips gebaseerd op je rijgedrag.
Dankzij de Uconnect™ LIVE app wordt alle informatie opgeslagen en kun je alle data teruglezen. Niet alleen op het scherm in je 500, maar ook op je smartphone en PC.
Mopar Connect Fiat 500

Jouw 500 in de palm van je hand

Mopar® Connect maakt het regelen van alles wat met je 500 te maken heeft makkelijker dan ooit. Opzoeken wanneer het tijd is voor de apk of een onderhoudsbeurt, kijken waar hij geparkeerd staat, de portieren op afstand vergrendelen of ontgrendelen: je doet het allemaal snel en makkelijk via je smartphone. En mocht iemand proberen er met je 500 vandoor te gaan, dan krijg je hiervan direct een push-bericht. Een hele geruststelling toch?

Packs

City Pack

Pack City

Je beweegt je veilig en gemakkelijk door de stad. Veel verkeer? Regen? Slecht zicht? Jouw 500 helpt je en heeft alles in huis voor het optimale rij-genot. De stad ligt aan je voeten.

 • Parkeersensoren achter
 • Regensensoren
 • Lichtsensoren
Style Pack

Pack Style

Style en uitstraling? Dat vraagt om oog voor detail. Of om het speciale Style Pakket. Daarmee krijgt jouw 500 nog meer klasse en val je extra op. Ze kijken je na!

 • Geblindeerde ramen achter
 • 500 logo on the side mouldings
 • Chrome finish op de moterkap
Uconnect™ Pack

Uconnect™ Link Pack

Schakel de modernste snufjes in voor de ultieme beleving van je Fiat 500.
Met een simpel handgebaar ben je verbonden met de wereld om je heen. Je bent goed op weg!

 • Uconnect™ 7’’ HD LIVE
 • Apple Carplay
 • 2 additionele speakers
Pack NAV & DAB Uconnect™

DAB Uconnect™ Link Pack

Ontvangstproblemen of storingen? Die horen tot het verleden met de DAB radio.
Digital Audio Broadcasting is de nieuwe standaard. Kies je favoriete nummer, laat je overweldigen door het geluid uit de extra speakers en laat iedereen meegenieten. Want je bent altijd verbonden dankzij Apple CarPlay en Android Auto™.

 • Uconnect™ 7’’ HD LIVE met DAB functie
 • Apple Carplay
 • 2 additionele speakers
Kit Lounge pack

NAV & DAB Uconnect™ Link Pack

Je kunt jezelf verliezen in je muziek, maar je raakt nooit meer de weg kwijt. Met het NAV systeem ga je altijd recht op je doel af. Aan de hand van de heldere route en aanwijzingen op je scherm. Zonder daarbij de muziek die je luistert uit het oor te verliezen.

 • Uconnect™ 7’’ HD LIVE met DAB
 • Apple Carplay
 • 2 additionele speakers

Lounge Pack

Kies wat bij je past. Met het Lounge Pakket. Het biedt je de keuze uit vier verschillende interieurs en geeft je de mogelijkheid om chromen details aan jouw 500 toe te voegen. In alle opzichten: schitterend!

 • Chrome bumper voor
 • 4 type stoelen

ACTIES