500: All eyes on me!

500: All eyes on me!

Ontdek al zijn details

Een icoon van wereldformaat. Altijd uit te rusten in een kleur die perfect past bij jou.

Fiat 500 Anniversario: de stijl van de jaren 60 met de technologie van nu


Zestig jaar geleden introduceerde Fiat de 500: een kleine stadsauto die Italië mobiel maakte en de wereld met zijn charme veroverde. Ter ere van dit jubileum is er nu de 500 Anniversario die elementen in zich heeft van alle tijdperken waarop deze kleine Fiat zijn stempel heeft gezet.
Elk detail weerspiegelt zijn historie van zestig glorieuze jaren. De verchroomde sierelementen, het klassieke embleem en het speciale interieur geven hem een tijdloos klassieke uitstraling die harmonieus is geïntegreerd met de technologie van nu. Deze nieuwe 500 Anniversario is er ook als 500C.

Ontdek meer

De nieuwe Fiat 500-60th: een revolutie in stijl


Een speciale 500 ter ere van het zestigjarig bestaan van de Fiat 500.
Met schitterende exterieurdetails, een exclusief interieur, de nieuwste technologie en een metalen plaatje met gegraveerd serienummer als bewijs van de uniekheid van elke auto: alles aan deze bijzondere 500 ademt klasse en perfectie.

Uitsluitend verkrijgbaar als cabrio.

ONTDEK MEER

Technologie

Fiat 500 multimedia

Klaar voor de Top 500?

Autorijden wordt vaak een stuk leuker met een lekker muziekje op de achtergrond. Of op de voorgrond natuurlijk. Sluit je smartphone of iPod aan op het Uconnect Radio-systeem, selecteer je favoriete playlist op het kleurenscherm in het dashboard of met de toetsen op het stuurwiel en genieten maar!
Fiat 500 BeatsAudio™

Ready to party

Ben jij veeleisend als het om muziek gaat? De 500 is ook verkrijgbaar met BeatsAudio HiFi-systeem met achtkanaals Digital Sound Processor, 440-versterker, zes speakers en een subwoofer. Alleen voor échte audioliefhebbers.
Fiat 500 - Infotainment

Sociaal, maar allesbehalve een volger

Wil je meer dan alleen een radio? Verwen jezelf dan met een Uconnect-infotainmentsysteem met 5- of 7-inch kleurentouchscreen. Hiermee kun je niet alleen de muziek van je smartphone afspelen, maar ook muziek streamen vanaf Deezer en TuneIn. Of nieuwe berichten checken op Facebook en Twitter. Daarnaast heb je toegang tot handige apps als my:Car en eco:Drive. En wil je ook navigatie? Ga dan voor de versie met geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem.
Fiat 500 Uconnect™ LIVE

Drive LIVE

Uconnect LIVE geeft je toegang tot de meer dan 100.000 webradiostations van TuneIn en de miljoenen songs op Deezer. Ook kun je het laatste wereldnieuws volgen op Reuters en je berichten checken op Facebook en Twitter. Via eco:Drive houd je het brandstofverbruik in de gaten en met my:Car kun je je Fiat 500 terugvinden als je niet meer weet waar hij staat.
Fiat 500  TomTom navigatie

Geen richtingsgevoel? Geen probleem.

Met de 500 hoef je nooit meer te verdwalen: het Uconnect Navigatie LIVE-systeem biedt naast alle functies van het Uconnect Radio-systeem met 7-inch kleurenscherm een geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem, inclusief TomTom LIVE-services voor actuele informatie over het weer, files, snelheidscontroles en lokale bestemmingen. Makkelijk toch?
Fiat 500 ecodrive

Zuinig rijden, goed voor het milieu

Schoon en zuinig rijden met je stadsauto? Wie wil dat nou niet? De 500 biedt je daarvoor een handig hulpmiddel: eco:Drive™. Deze app van het Uconnect-systeem analyseert je rijstijl en geeft je vervolgens tips om brandstof te besparen en de CO2-emissie te verminderen.

ACTIES