500C - Geniet van de zon met je cabrio

500C - Geniet van de zon met je cabrio

Ontdek al zijn details

De zon schijnt, profiteer ervan!

Technologie

Fiat 500C Uconnect™

Sociaal, maar allesbehalve een volger

Het Uconnect-systeem maakt rijden met de 500C nog leuker. Via Bluetooth®, USB of de Aux-ingang kun je je smartphone aansluiten, waarna je vanaf het kleurentouchscreen in het dashboard toegang hebt tot je eigen muziek en contacten. Als je kiest voor de versie met navigatie, heb je ook nog eens toegang tot TomTom Live-services met actuele informatie over het weer, files en snelheidscontroles.
Fiat 500C BeatsAudio™

Street party!

De Fiat 500C is ook verkrijgbaar met BeatsAudio™ HiFi-systeem met achtkanaals Digital Sound Processor, 440-versterker, zes speakers en een subwoofer.
Denk je wel een beetje om de buren?
Fiat 500C - Infotainment

Zet de kap open, maar pas op dat het dak er niet af gaat!

Wil je meer dan alleen een radio? Verwen jezelf dan met een Uconnect-infotainmentsysteem met 5- of 7-inch kleurentouchscreen.
Hiermee kun je niet alleen de muziek van je eigen smartphone afspelen, maar ook muziek streamen vanaf Deezer en TuneIn. Of nieuwe berichten checken op Facebook en Twitter. Daarnaast heb je toegang tot handige apps als my:Car en eco:Drive.
En wil je ook navigatie? Ga dan voor de versie met geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem.
Fiat 500C  Uconnect™ LIVE

Uw wens is mijn bevel

Uconnect LIVE geeft je toegang tot de meer dan 100.000 webradiostations van TuneIn en de miljoenen songs op Deezer. Ook kun je het laatste wereldnieuws volgen op Reuters en je berichten checken op Facebook en Twitter. Of even controleren of het niet gaat regenen, zodat je op tijd de kap kunt sluiten.
Fiat 500 navigatie

Even de weg kwijt? Vraag het je 500C!

Met de 500C hoef je nooit meer te verdwalen: het Uconnect™ Navigatie LIVE-systeem biedt naast alle functies van Uconnect™ Radio-systeem met 7-inch kleurenscherm een geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem, inclusief TomTom LIVE-services voor actuele informatie over het weer, files, snelheidscontroles en lokale bestemmingen.
Want zomaar wat rondrijden onder een sterrenhemel mag dan heel romantisch zijn, het is wel handig als je een beetje weet waar je heen gaat.
Fiat 500C Eco Drive™

Zuinig rijden, goed voor het milieu

Schoon en zuinig rijden? Wie wil dat nou niet? De 500C biedt je daarvoor een handig hulpmiddel: eco:Drive™. Deze app van het Uconnect™-systeem analyseert je rijstijl en geeft je vervolgens tips om brandstof te besparen en de CO2-emissie te verminderen.

Acties