De 500L: Growing
up is cool

Nog meer Fiat 500-karakter

Ervaar de Fiat 500L zelf. Boek direct een proefrit.

Fiat 500X S-Design fittings

Fiat 500L Mirror: stijl en hightech in een auto voor het hele gezin

Ook de ruimste auto van de Fiat 500-familie is er nu in een hightech Mirror-uitvoering.

Optioneel verkrijgbaar in de exclusieve lakkleur Blu Venezia en uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met 7-inch HD-scherm, Apple CarPlay, is hij klaar om jou en je gezin mee te nemen naar de toekomst.

Ontdek meer

Infotainment

Fiat 500L navigatie

Uconnect™ LIVE

Uconnect™ LIVE geeft je toegang tot een groot aantal handige LIVE-services. Na het installeren van deze gratis app uit de Apple App Store of Google Play Store op je smartphone, kun je je telefoon integreren met het Uconnect™-systeem van de 500L. Vanaf het scherm in het dashboard, met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of via spraakcommando's kun je dan onder andere muziek streamen via Deezer en TuneIn, nieuwsberichten ontvangen van Reuters en berichten checken op Twitter en Facebook. eco:Drive™ biedt je tips om zuiniger en milieuvriendelijker te rijden, terwijl je met my:Car alle technische en andere nuttige informatie over je auto kunt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld thuis vanaf de bank even nakijken of er nog genoeg brandstof in de tank zit. TomTom® LIVE maakt het rijden leuker en veiliger en brengt je nog sneller op je bestemming met behulp van constant bijgewerkte informatie over files, flitsers en het weer.
Fiat 500L technologie Uconnect live

Uconnect™

Het Uconnect™-systeem van de 500L heeft een geïntegreerd audiosysteem dat zich onderscheidt door een zeer hoge geluidskwaliteit. De bediening ervan is net zo makkelijk als die van je smartphone, die je overigens heel eenvoudig op het systeem kunt aansluiten. Het systeem is ook verkrijgbaar met ingebouwd TomTom®-navigatiesysteem met 3D-kaarten, dat je de mogelijkheid biedt te zoeken naar nuttige plaatsen, parkeergarages en tankstation en je via LIVE-services informeert over onder andere het weer, files en snelheidscontroles.
Fiat 500L Apple CarPlay

Apple CarPlay

Het Uconnect™ LIVE-systeem van de nieuwe 500L ondersteunt Apple CarPlay.
Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor veilig gebruik in de auto ontwikkelde apps geeft CarPlay je de mogelijkheid te bellen, berichten te beluisteren of versturen en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.  
Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera maakt inparkeren een fluitje van een cent: na het inschakelen van de achteruitversnelling verschijnt op het scherm in het dashboard het beeld van de zone achter de auto. Handige hulplijnen in het beeld helpen je de 500L keurig op z'n plek te zetten. Makkelijk toch?
Mopar Connect Fiat 500L

Jouw 500L in de palm van je hand

Mopar® Connect maakt het regelen van alles wat met je 500L te maken heeft makkelijker dan ooit. Opzoeken wanneer het tijd is voor de apk of een onderhoudsbeurt, kijken waar hij geparkeerd staat, de portieren op afstand vergrendelen of ontgrendelen: je doet het allemaal snel en makkelijk via je smartphone. En mocht iemand proberen er met je 500L vandoor te gaan, dan krijg je hiervan direct een push-bericht. Een hele geruststelling toch?

ACTIES

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in