Skip to content Skip to navigation
Voor meer informatie over het Fiat inruil voordeel ga naar www.simply-more.nl

INFOTAINMENT

Muziek afspelen, navigeren, bellen en nog veel meer: je doet het allemaal intuïtief en veilig via het 7-inch touchscreen van het Uconnect™-systeem. Dat werkt en voelt net zo aan als je smartphone, die je via Apple CarPlay of Android Auto™ volledig met het systeem kunt integreren.

INFOTAINMENT

KRACHT ALS X-FACTOR

Je vernieuwde krachtbron. De gloednieuwe hybrideversie, die een 1,5l-turbobenzinemotor combineert met een 48V-elektromotor.

HYBRIDE

De meest recente stap in de elektrische revolutie van Fiat. De 1,5 liter T4 GSE-benzine, die 130 pk levert, wordt ondersteund door een elektromotor van 48V/15 kW en door een 12V-BSG-systeem (riemaangedreven startmotor) voor een rijbeleving die stiller, krachtiger en milieuvriendelijk is. Voeg daar de compleet nieuwe 7-trapsautomaat met dubbele koppeling aan toe en je ervaart ongekend rijplezier met een CO2-uitstoot en een brandstofverbruik die tot 10% lager liggen. De batterij opladen is niet aan de orde en toch geniet je van heel wat unieke eigenschappen van een full hybrid. Bovendien krijg je toegang tot verkeersluwe zones* en profiteer je van fiscale vrijstellingen, dit alles in combinatie met puur en verantwoord rijplezier.

*Afhankelijk van het mobiliteitsbeleid van de stad in kwestie.

500X
“YACHT CLUB CAPRI”

(500X) RED

500X DOLCEVITA
SPECIALE EDITIE