500X S-Design:
Stoer, Sportief
en Stijlvol

De 500X S-Design combineert de stijl van S-Design met
het stoere karakter van de 500X.

TECHNOLOGIE

Fiat 500X S-Design Easy Entry & Go

Standaard: instappen en wegrijden zonder sleutel

Dankzij het standaard Easy Entry & Go-systeem hoeft u voor het ontgrendelen van de portieren de sleutel niet meer uit uw zak of tas te halen. Ook voor het starten van de motor is het voldoende als u de sleutel gewoon bij u hebt.

Fiat 500X S-Design Uconnect

UconnectTM

De 500X S-Design biedt u een ruime keuze uit verschillende versies van het Uconnect™-systeem: met scherm van 5 of 6,5 inch, met of zonder navigatie.

Fiat 500X S-Design Uconnect LIVE

Uconnect™ LIVE

Na koppeling van uw smartphone aan het Uconnect™-systeem hebt u via Uconnect™ LIVE de beschikking over een groot aantal online diensten. Zo geven TuneIn en Deezer u toegang tot meer dan 100.000 webradiostations en een muziekbibliotheek van meer dan 35 miljoen titels, en kunt u onderweg het laatste wereldnieuws volgen via Reuters. En wanneer uw Uconnect™-systeem is voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem, kunt u via TomTom LIVE actuele informatie over het weer, files en snelheidscontroles opvragen.
Fiat 500X S-Design BeatsAudio Hi-Fi

BeatsAudio™ Hi-Fi-systeem

Voor ware audioliefhebbers is de 500X S-Design ook verkrijgbaar met een BeatsAudio™ premium hifi-systeem. Met negen luidsprekers en een versterker van ruim 500 watt staat dit systeem garant voor een opwindend krachtig, maar tegelijk ook kristalhelder geluid.
Multimedia Fiat 500X S-Design

Infotainment

Het Uconnect™ -infotainmentsysteem maakt het leven aan boord van de 500X S-Design leuker en makkelijker. Via het touchscreen, de bedieningstoetsen op het stuurwiel of spraakcommando's kunt u alle audio- en communicatiefuncties bedienen, evenals het navigatiesysteem als dat aanwezig is. Het systeem ondersteunt verder audiostreaming via Bluetooth® , geeft tips voor een zuinige en milieubewuste rijstijl via eco:Drive™ en biedt nog een hele reeks andere handige functies en mogelijkheden.

Bi-xenon 500X S-Design bi-xenon koplampen

Bi-xenon-koplampen met omlijsting van donkergetint metaal

Het heldere licht van de bi-xenon-koplampen zorgt voor optimaal zicht onder alle rijomstandigheden. Het dimlicht wordt automatisch ingeschakeld zodra het buiten donker wordt en wanneer het grootlicht is ingeschakeld wordt dit zo nodig automatisch gedimd om verblinding van tegenliggers te voorkomen.