Bijna alle auto's zijn tegenwoordig goed. Maar ze zijn bijna zonder uitzondering ook allemaal heel erg braaf. En dát is precies wat de nieuwe 500X Sport niet is!Laat die bochten maar komen!

Met zijn stoere 19-inch lichtmetalen velgen, highperformance banden en verlaagde sportonderstel laat de 500X Sport je veilig genieten van elke bocht.Een hekel aan opvallen?

Dan is de 500X Sport niets voor jou! Zijn stoere 19-inch lichtmetalen velgen, exclusieve 'Sport'-badges op de voorspatborden en verchroomd dubbel uitlaateindstuk maken hem tot een indrukwekkende verschijning. Zeker in de nieuwe rode lakkleur Rosso Seduzione.

Exterieur


Het heft in eigen hand

Het sportstuurwiel met Alcantara-inzetstukken, rode stiksels en paarsglanzende details geeft je absolute controle over de 500X Sport. De Alcantara-bekleding van het instrumentenpaneel maakt de stijlvolle cockpit helemaal af.

Interieur

Technology

Just one touch

Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem

Na koppeling van je telefoon aan het Uconnect™ LIVE-systeem via Apple CarPlay of Android Auto™ biedt het 7-inch kleurenscherm in het dashboard toegang tot een hele reeks apps die speciaal zijn aangepast voor veilig gebruik in de auto.
Lorem ipsum

Apple CarPlay

Via Apple CarPlay kun je eenvoudig je iPhone met het Uconnect™ LIVE-systeem van de 500X Sport integreren. Daarna kun je met behulp van Siri of de toetsen op het stuurwiel eenvoudig handsfree bellen, je eigen playlists afspelen of de snelste weg naar je bestemming zoeken met behulp van je favoriete navigatie-app.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.
CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Lorem ipsum

Android Auto™

Android Auto™ biedt je de mogelijkheid om je smartphone aan het Uconnect™ LIVE-systeem van de 500X Sport te koppelen. Daarna kun je op het touchscreen in het dashboard net als op het scherm van je telefoon eenvoudig apps selecteren voor bijvoorbeeld muziek, bellen of navigatie.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
Lorem ipsum

Mopar® Connect: de perfecte co-piloot

Mopar® Connect is je perfecte co-piloot voor onderweg. Met de online diensten van dit platform kun je onder andere op afstand de portieren van je 500X vergrendelen, je auto terugzoeken op een onoverzichtelijke parkeerplaats of controleren hoe hard ermee wordt gereden als je hem uitleent. Daarnaast biedt Mopar® Map Care je gratis updates voor de navigatiefunctie van het Uconnect™-systeem.