500X: de SUV van Fiat

500X: de SUV van Fiat

Een compacte SUV die de stijl en het karakter van de 500 combineert met de modernste technologie.

500X S-Design: Stoer, Sportief en Stijlvol

Onmiskenbare stijl, onweerstaanbare charme en adembenemende schoonheid: de 500X S-Design combineert de stijl van S-Design met het stoere karakter van de 500X.

Ontdek meer

Technologie

Fiat 500X - Infotainment

Infotainment

Het Uconnect-infotainmentsysteem brengt alle audio- en communicatiefuncties aan boord van de 500X samen in één gebruiksvriendelijk systeem. Met kleurentouchscreen van 5 of 6,5 inch, bedieningstoetsen op het stuurwiel, spraakbediening, Bluetooth®, Aux, USB, DAB+ digitale radio en Uconnect LIVE-apps.

Fiat 500X - Uconnect™

Uconnect™

Voor de 500X zijn drie verschillende Uconnect-systemen met onder andere DAB+ digitale radio en USB- en Aux-aansluiting verkrijgbaar: een versie met 5-inch scherm met of zonder navigatie, en een systeem met 6,5-inch scherm en navigatie. Daarnaast is er een radio/mp3-speler met vier speakers en USB- en Aux-aansluiting die standaard is gemonteerd op de 500X Pop.

Fiat 500X - Uconnect LIVE™

Uconnect™ LIVE

Na koppeling van je smartphone aan het Uconnect-systeem heb je via Uconnect LIVE toegang tot allerlei handige apps die de weg openen naar een volkomen nieuwe manier van autorijden. Zo biedt TomTom LIVE actuele informatie over het weer, files en snelheidscontroles. TuneIn en Deezer geven je toegang tot meer dan 100.000 webradiostations en een muziekbibliotheek van meer dan 35 miljoen titels, en het laatste wereldnieuws kun je onderweg volgen via Reuters.

Fiat 500X - BeatsAudio™ Hi-Fi-systeem

BeatsAudio™ Hi-Fi-systeem

Voor ware audioliefhebbers is de 500X ook verkrijgbaar met een BeatsAudio premium hifi-systeem. Met negen luidsprekers en een versterker van ruim 500 watt staat dit systeem garant voor een opwindend krachtig, maar tegelijk ook kristalhelder geluid.

Fiat 500X - Easy Entry & Go

Easy Entry & Go

Instappen en wegrijden: dankzij het Easy Entry & Go-systeem hoef je daarvoor de sleutel niet eens uit je zak of tas te halen.

Fiat 500X - Bi-xenon-koplampen

Bi-xenon-koplampen

De lichtbundel van de bi-xenon-koplampen wordt automatisch aangepast aan de intensiteit van het omgevingslicht en het verkeer. In combinatie met het heldere xenonlicht zorgt dat voor optimaal zicht onder alle rijomstandigheden.

ACTIES