Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITEIT
  HET COMFORT VAN CONNECTED RIJDEN

  Geniet van meer veiligheid, comfort en plezier en bespaar tijd en kosten met de nieuwste infotainmentfuncties. Het aanbod van connected services waarmee je jouw Nieuwe 600 vanuit de Fiat-app beheert, is verkrijgbaar in twee nieuwe, aantrekkelijke pakketten.

  Connect ONE: Hulp is altijd dichtbij

  Aan boord van je auto ben je altijd beschermd, waar je ook naartoe gaat. Met de SOS-knop bij de binnenspiegel kun je snel en eenvoudig een noodoproep versturen. * Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met ons servicecentrum voor ondersteuning of bij pech onderweg via het infotainmentscherm of de FIAT-app.

  *Noodoproepen zijn niet mogelijk via het infotainmentscherm of de FIAT-app.

  Connect PLUS: geniet van nog meer comfort

  Neem de controle over uw nieuwe Fiat 600e met Connect PLUS*. Het pakket biedt een scala aan innovatieve functies waarmee je op afstand toegang tot je auto krijgt. Zo heb je altijd inzicht in het laadbeheer, ontvang je meldingen over de onderhoudsstatus, is het mogelijk om op afstand routes te plannen en meer. Ontdek meer over de diensten van Connect PLUS.

  *Alleen beschikbaar wanneer je kiest voor het Connect ONE-pakket. Gratis gedurende de eerste 6 maanden na registratie. Daarna beschikbaar in abonnementsvorm

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data