Skip to content Skip to navigation

  LA PRIMA

  Genieten van de echte Italiaanse levensstijl? Met de nieuwe 600e La Prima ontdek je de ware betekenis van La Dolce Vita.

  ONTDEK LA PRIMA

  Het topmodel van de nieuwe Fiat 600e wordt geleverd met maar liefst 100 exclusieve eigenschappen. La Prima is dan ook de ideale uitvoering voor iedereen die het beste van Fiat wil ervaren op het gebied van comfort, technologie en stijl.

  configure

  KLEUREN UIT DE NATUUR

  De nieuwe 600e staat voor genieten. Naast de Ambient LED interieurverlichting, heb je voor het exterieur de keuze uit 4 speciaal ontwikkelde lakkleuren, geïnspireerd door de Italiaanse natuur.

  AMBIENT LED INTERIEURVERLICHTING

  Verbeter je humeur met ambient LED interieurverlichting aan boord van de nieuwe 600e! Met 64 verschillende kleurencombinaties creëert de 600 altijd de juiste sfeer, passend bij jouw gevoel.

  RELAXT RIJDEN

  Jouw welzijn is onze prioriteit: ervaar nog meer comfort dankzij de bestuurdersstoel met massagefunctie. Plus, slimme sensoren zorgen dat je met één simpele voetbeweging handsfree de achterklep kan openen.

  VEILIGHEID

  Om je veiligheid te garanderen is de Nieuwe 600 La Prima uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën, zoals Level 2 autonoom rijden.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data