Skip to content Skip to navigation

  (RED)

  De (600)RED is voorzien van alle (RED)-designkenmerken en leverbaar in 3 kleuren.

  ONTDEK (RED)

  (RED) en Fiat: een uniek partnership om wereldwijde gezondheidsproblemen en, in het bijzonder, gezondheidscrises te bestrijden. (RED) is een organisatie die wereldwijde noodsituaties op het gebied van gezondheid bestrijdt, zoals AIDS en COVID. Bij aanschaf van een Fiat (600e)RED gaat er een donatie naar een fonds. Hiermee financiert (RED) activiteiten op het gebied van preventie, behandeling, begeleiding, testen, onderwijs en zorg in gemeenschappen waar dat het hardst nodig is. Een initiatief dat Fiat steunt met dit partnership én de kenmerkende (RED)-modellen van onze auto’s. Stellantis heeft in de periode 2021-2023 een bedrag van tenminste 4 miljoen dollar ter beschikking gesteld om (RED) te helpen bij haar doelstellingen. Lever jij ook een bijdrage met de aanschaf van de nieuwe (600e)RED?

  configure

  10.25-INCH INFOTAINMENTSYSTEEM

  Luister onderweg naar je favoriete muziek en bel handsfree met je vrienden via het volledig te personaliseren 10.25-inch infotainmentsysteem. Verbind je smartphone, kies een kleur en thema en de toon voor je volgende rit is gezet!

  ALTIJD WELKOM

  Niets is leuker dan een warm welkom als je ergens binnenkomt. Dus ook in je auto! Je nieuwe Fiat 600e speelt een welkomstgeluid als je instapt en zegt gedag wanneer je de auto verlaat.

  MEER COMFORT MET (RED)

  Naast de unieke kleuren en het (RED)-logo, zijn de stoelen bekleed met gerecycled materiaal. Daarnaast zorgt ambient LED interieurverlichting met maar liefst 64 verschillende kleurencombinaties voor nog meer comfort.

  MEER RUIMTE

  De innovatieve en slim ingerichte middenconsole biedt nog meer comfort. Hij biedt 15 liter opbergruimte voor persoonlijke bezittingen en is voorzien van gepersonaliseerde (RED)-bekleding.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data