Skip to content Skip to navigation
PANDA
PANDA
PANDA -
PANDA
PANDA
PANDA -

JOUW WERELD BINNEN HANDBEREIK

Het nieuwe infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen ondersteunt Apple CarPlay®* en Android Auto™ *, zodat je je favoriete apps voor muziek, navigatie en berichten kunt bedienen vanaf het scherm in het dashboard. Handsfree bellen kan natuurlijk ook!

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®* is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via Siri of het touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

*Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Android Auto™* is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

*Google, Google Play, Android Auto™ en Waze zijn handelsmerken van Google LLC.

Om Android Auto™ op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto™ is geïnstalleerd.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

DE PANDA POWER

Het motorenaanbod voor de Panda is net zo veelzijdig als de Panda zelf. Je hebt de keuze uit een zuinige hybrideversie met 1.0 FireFly-benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor, en een sterke TwinAir Turbo-benzinemotor speciaal voor de 4x4-versies.

HYBRID

De nieuwe hybride-Panda koppelt een aangenaam laag brandstofverbruik aan een milieuvriendelijk karakter: zijn 1.0 FireFly-benzinemotor met een vermogen van 51 kW/70 pk krijgt ondersteuning van een elektromotor, wat een fikse besparing op de benzinekosten en een verlaging van de CO₂-uitstoot tot 30% mogelijk maakt.* Dit verzekert je bovendien van onbeperkte toegang tot milieuzones die steeds meer steden in heel Europa instellen.**

* Op basis NEDC2-waarden

** Afhankelijk van nationale of plaatselijke regelgeving

PERFORMANCES

1.0 FireFly 70CV

0.9 85V TWINAIR 4x4

1.0 FireFly 70CV

999

Displacement (cm³)

51 (70) 6000

Max power kW (CV - CE) @rpm

92(9,38) 3500

Max Torque Nm (kgm - CE) @rpm

164

Top Speed (km/h)

Ecological

EURO 6

Beschikbaar met:

MANUELE 6-VERSNELLINGSBAK

0.9 85V TWINAIR 4x4

875

Displacement (cm³)

Normal 63 (85) 5500
ECO 57 (77,5) 5500

Max power kW (CV - CE) @rpm

Normal 145 (14,8) 1900
ECO 100 (10,2) 2000

Max Torque Nm (kgm - CE) @rpm

164

Top Speed (km/h)

12.7

Acceleration 0-100 km/h (s)

Ecological

EURO 6

Beschikbaar met:

MANUELE 6-VERSNELLINGSBAK

(PANDA)RED

PANDA
GARMIN