*De prijs is het resultaat van het verschil tussen de prijs van de auto volgens de officiële prijslijst van de FCA en het bedrag van de huidige toepasselijke nationale stimuleringsmaatregelen per 16/11/2020, en is slechts ter indicatie. Raadpleeg voor de daadwerkelijke prijs van de auto de door u geselecteerde officiële FCA-dealer. Deze kan u ook informeren over de exacte hoogte van de subsidies en/of belastingvoordelen die door de nationale en eventueel lokale overheid wordt geboden op het moment dat u de auto bestelt. Controleer altijd op de officiële websites van de bevoegde nationale en lokale instanties de hoogtes en beschikbaarheid van de subsidies en/of belastingvoordelen en of u aan alle voorwaarden voldoet om ervoor in aanmerking te komen.
KLAAR VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

KLAAR VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

Bereik in stadsverkeer 460km

Bereik gecombineerde rijcyclus (WLTP) tot 320 km

SHERPA-MODUS

Helpt je om elke bestemming te bereiken.

SNELLADEN

In 5 minuten genoeg stroom bijladen voor al je stadsritten op een dag (50 km).

KLAAR VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

* Waarden voor versies met 320km-accupakket

DE STADSAUTO VAN DE VOLGENDE GENERATIE

De nieuwe 500 is de eerste elektrische stadsauto die is uitgerust met innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies als aanpassen van de snelheid en remmen over om het rijden in de stad zo veilig mogelijk te maken.

EEN STILLE STRELING VAN DE WIND

Het geluid dat de nieuwe 500 maakt, is het resultaat van een typisch staaltje Italiaanse creativiteit.

EEN STILLE STRELING VAN DE WIND
EEN STILLE STRELING VAN DE WIND
VERGELIJK GELUID
Zo klinkt Italiaanse creativiteit
Zo klinkt een gewone elektrische auto
NIEUWE 500
CONTACT AAN
CONTACT UIT

DE NIEUWE ELEKTRISCHE (500)RED

MEER WETEN?

Afbeeldingen enkel ter illustratie. Afbeeldingen kunnen uitvoeringen, uitrustingen, accessoires en/of uitrustingen tonen die alleen op aanvraag en tegen betaling leverbaar zijn. Het beschikbare cabriodak kan om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en is mogelijk enkel leverbaar op voertuigen die op voorraad zijn.