Skip to content Skip to navigation
Voor meer informatie over het Fiat inruil voordeel ga naar www.simply-more.nl
*De prijs is het resultaat van het verschil tussen de prijs van de auto volgens de officiële prijslijst van de FCA en het bedrag van de huidige toepasselijke nationale stimuleringsmaatregelen, en is slechts ter indicatie. Raadpleeg voor de daadwerkelijke prijs van de auto de door u geselecteerde officiële FCA-dealer. Deze kan u ook informeren over de exacte hoogte van de subsidies en/of belastingvoordelen die door de nationale en eventueel lokale overheid wordt geboden op het moment dat u de auto bestelt. Controleer altijd op de officiële websites van de bevoegde nationale en lokale instanties de hoogtes en beschikbaarheid van de subsidies en/of belastingvoordelen en of u aan alle voorwaarden voldoet om ervoor in aanmerking te komen.

Foto kan afwijken van de werkelijkheid. Getoonde prijzen zijn inclusief btw, bpm en rijklaarmaakkosten. Actieperiode van 7 juli  2022 t/m 30 september 2022. Aanbod voorbehouden voor kopende particuliere klanten. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
KLAAR VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

KLAAR VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

Bereik in stadsverkeer 460km

Bereik gecombineerde rijcyclus (WLTP) tot 320 km

SHERPA-MODUS

Helpt je om elke bestemming te bereiken.

SNELLADEN

In 5 minuten genoeg stroom bijladen voor al je stadsritten op een dag (50 km).

KLAAR VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

* Waarden voor versies met 320km-accupakket

DE STADSAUTO VAN DE VOLGENDE GENERATIE

De nieuwe 500 is de eerste elektrische stadsauto die is uitgerust met innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies als aanpassen van de snelheid en remmen over om het rijden in de stad zo veilig mogelijk te maken.

EEN STILLE STRELING VAN DE WIND

Het geluid dat de nieuwe 500 maakt, is het resultaat van een typisch staaltje Italiaanse creativiteit.

EEN STILLE STRELING VAN DE WIND
EEN STILLE STRELING VAN DE WIND
VERGELIJK GELUID
Zo klinkt Italiaanse creativiteit
Zo klinkt een gewone elektrische auto
NIEUWE 500
CONTACT AAN
CONTACT UIT

DE NIEUWE ELEKTRISCHE (500)RED

MEER WETEN?

* Deze afbeeldingen dienen enkel ter indicatie. De optie met full LED-koplampen is momenteel niet beschikbaar. Full LED-koplampen zijn enkel beschikbaar op een gelimiteerd aantal voertuigen klaar voor levering.