Skip to content Skip to navigation
  DE ELEKTRISCHE 500 la prima

  DE ELEKTRISCHE 500

  LA PRIMA BY BOCELLI

  ANDER MODEL
  Maak je keuze uit de beschikbare lakkleuren, die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op de natuur:

  Maak je keuze uit de beschikbare lakkleuren, die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op de natuur:

  Twee Italiaanse iconen, de nieuwe elektrische Fiat 500 en Andrea Bocelli,creëren samen een ongekend intense audioervaring:een indrukwekkend virtual-reality audiosysteem van JBL transformeert elke rit met de elektrische 500 La Primaby Bocelli tot een muzikale reis zonder weerga.

  UITVOERINGEN

  Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn. Sommige lakkleuren en stoelbekledingen kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen tijdelijk niet beschikbaar zijn of alleen verkrijgbaar zijn voor voertuigen op voorraad.

  (1) SEAQUAL® MARINE PLASTIC is een, duurzame, volledig traceerbare grondstof gewonnen uit zwerfafval afkomstig uit zee. Dit materiaal is ontwikkeld binnen het kader van het SEAQUAL INITIATIVE, een internationaal samenwerkingsverband van individuen, organisaties en bedrijven dat zich inzet voor schonere zeeën en oceanen. De in de auto gebruikte bekledingsstof bestaat voor 23% uit garen op basis van SEAQUAL® MARINE PLASTIC en 77% uit gewoon polyestergaren.

  MEER WETEN?

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data