Skip to content Skip to navigation

  VOOR EEN UNIEKE RIJ EN GELUIDSERVARING

  INFOTAINMENT  

  Het 10,25-inch HD-touchscreen van het nieuwe Cinerama-infotainmentsysteem onderscheidt zich door een haarscherp en kristalhelder beeld. Het volledig naar eigen voorkeur instelbare scherm heeft dezelfde look en feel als je smartphone. Die maakt via ultrasnel bluetooth binnen 5 seconden na het openen van het portier verbinding met het systeem, waarna je favoriete apps op het scherm verschijnen. Door simpelweg “Hé Fiat” te zeggen, kun je vervolgens de spraakassistent activeren. Je kunt ook genieten van een ongeëvenaarde geluidservaring op elke reis met een Navigator bovendien met een JBL Premium Audio systeem, beschikbaar als optie. Daarnaast kun je dankzij de "over the air"-technologie jouw infotainmentsysteem en connected services overal en altijd updaten, zonder naar de werkplaats te hoeven gaan. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

  DRAADLOOS APPLE CARPLAY 

  De nieuwe elektrische Fiat 500 is compatibel met Apple CarPlay. Sluit je iPhone aan op het Uconnect™ 10,25-inch display en bedien Apple CarPlay draadloos met Siri stembediening of het touchscreen. Draadloze Apple CarPlay is de slimmere, veiligere manier om je iPhone in je auto te gebruiken. Je kunt routebeschrijvingen opvragen, bellen, berichten versturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl je je op de weg blijft concentreren.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier om de compatibele apparaten te bekijken.  

  DRAADLOOS ANDROID AUTO™ 

  De nieuwe elektrische Fiat 500 is ook compatibel met Android Auto™ en kan draadloos verbinding maken (met compatibele telefoons). Zodra uw smartphone met de auto is verbonden, geeft de gebruiksvriendelijke interface uw apps weer op het Uconnect™ 10,25-inch display. Je kunt muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps kun je kaarten en verkeerssituaties in realtime verkennen, rechtstreeks vanaf het aanraakscherm en zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC. 
  Om Android Auto op je autodisplay te gebruiken, heb je een voertuig nodig dat compatibel is met Android Auto, een Android-telefoon met Android 5.0 of hoger, en de Android Auto app. 
  Om Android Auto Wireless te gebruiken, heb je een van de volgende nodig 
  • Een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi-netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan aanvullende wettelijke vereisten voldoen om het 5 GHz Wi-Fi-netwerk in de auto te kunnen gebruiken. 
  • Google- of Samsung-smartphone met Android 10.0. 
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 telefoon met Android 9.0. 

  Klik hier om de compatibele toestellen te bekijken. 

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data