Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITY

  Via de Fiat-app is een groot aantal handige connectiviteitsdiensten beschikbaar die het gebruik van de 500e Hatchback, Cabrio en 3+1 nog leuker en makkelijker maken. Ontdek alle mogelijkheden!
  Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 30 januari worden besteld, is My Assistant inbegrepen in de Connect ONE-diensten, waarvan de prijs is inbegrepen in de prijs van het voertuig.
  My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge worden Connect PLUS, waarvoor een specifiek klantenabonnement nodig is. Connect PLUS is zonder extra kosten beschikbaar voor een proefperiode vanaf de startdatum van de garantie. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

  MY ECHARGE 

  My eCharge biedt je allerlei handige functies om het opladen van je 500e met je telefoon te regelen. Zo kun je via de FIAT-app eenvoudig een laadstation of laadpaal in de buurt zoeken, terwijl je met de eSolutions Charging-app laadsessies op afstand kunt starten, stoppen en afrekenen. Ook kun je hiermee je laadhistorie bekijken en laadsessies voor je Wallbox thuis programmeren.

  App Store Google Play

  MY ASSISTANT

  My Assistant houdt je veilig waar je ook gaat. De nieuwe elektrische Fiat 500 biedt je de mogelijkheid om bij pech contact op te nemen met de Fiat-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app op je telefoon. Met de SOS-knop bij de binnenspiegel kun je snel en eenvoudig een noodoproep versturen.

  * Het versturen van een noodoproep is niet mogelijk via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app. 

  MY REMOTE

  Met My Remote kun je op kaart kijken waar je 500e zich bevindt, bijvoorbeeld als je hem hebt uitgeleend of niet meer weet waar hij precies geparkeerd staat. Ook kun je hier je Eco Score voor zuinig rijden bekijken en tips krijgen om het bereik met de beschikbare acculading te maximaliseren. Verder kun je op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen, het laadniveau van het accupakket checken of de airco inschakelen om het interieur voor vertrek te koelen terwijl je auto nog aan de thuislader of laadpaal staat. Via de spraakassistent 'At-Home Digital Assistant' kun je al deze functies ook met spraakopdrachten bedienen.

  MY CAR

  Vraag je je af wat er onder de motorkap gebeurt? Geen zorgen, met My Car beschik je over realtime informatie over de status van jouw elektrische Fiat auto. Bandenspanning, kilometerstand, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of controleer het direct aan boord via het radioscherm. De 500e heeft niets te verbergen. 

  MY NAVIGATION

  Met My Navigation kun je eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf je smartphone in het navigatiesysteem van de auto importeren. Bij de routeberekening kun je specifieke tips en aanbevelingen voor elektrisch rijden krijgen, zoals de weergave van alle laadstations onderweg. Daarnaast kun je actuele verkeersinformatie, weerberichten en flitsermeldingen langs de route laten weergeven. Ook bijzonder handig is de mogelijkheid om zowel in het instrumentenpaneel als op het infotainmentscherm te tonen waar je met de huidige acculading kunt komen.

  MY WI-FI

  My Wi-Fi biedt je een mobiele hotspot waaraan je tot acht verschillende apparaten kunt koppelen. Zo kunnen jij en je reisgenoten onderweg net zo makkelijk internetten, chatten en muziek streamen als thuis. Activeer snel je account en profiteer van de gratis proefperiode!

  *My Wi-Fi wordt als betaaldienst voor de 500e aangeboden.

  MY ALERT

  Een oogje in het zeil bij de 500e. In het ongelukkige geval dat er een probleem is met je auto, ontvang je direct pushmeldingen op je FIAT-app. In geval van diefstal kom je in contact met een operator en wordt je auto getraceerd om de politie te helpen hem te redden.*

  *My Alert is een optionele dienst op de 500e

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data